Referenciák, minta oldalak, design tervek

Nem kész sablonokat, lehetőségeket kínálunk, hogy weboldala funkciók, képek, videók, színek, szövegek optimális kombinációjává váljon!Bemutató oldalak

Múzeum

Ez a bemutató oldal egy klasszikus értékeket képviselő múzeumhoz készült. Elegáns színek, formák jellemzik a weboldalt. Ha Ön is hasonlót szeretne, keressen minket bátran!


Bitcaj

Ez a bemutató oldal, egy bicikliket árusító, és javító vállakozás számára készült. Az egész felületen végigvonuló monokróm színhasználat, pirossal kiegészítve jól tükrözik az üzlet hangulatát, vagány, friss életérzést sugall.


Kaland

Párhuzamosok, derékszögek? Nem kell mindennek elvágólag lenni! Ez a fiatalos, lendületes, természetközeli, érdekes formákkal játszó bemutató oldal kilép a megszokott formák világából.


Gitka

Vibráló színekkel teli, fiatalos oldal. amely a szépség világába kalauzol.Ügyfél oldalak

Az Igali Önkormányzat, az Igali Gyógyfürdő és Termál Panzió weboldala

Fürdőváros, mely a legnagyobb vonzóerő a turisták számára. Nyugalom, pihenés, gyógyulás. A somogyi megyeszékhelytől, Kaposvártól 25 kilométerre, a lankás somogyi dombok és gazdag erdők ölelésében fekszik Igal.

A projektről bővebben


Veszprém Folk Fesztivál

Nép- és világzenei kavalkád, a néptánc  jeles napjai Veszprémben, Európa Kulturális Fővárosában - 2023. szeptember 15-17.


Badacsonyi Borvidék

 A felület színes és változatos témákkal, magazinos cikkekben, riportokban számol be a borvidéken lévő legfrissebb újdonságokról, a helyi eseményekről, ezáltal praktikus és hasznos információkkal látja el az olvasókat, és a borvidékre látogatókat. 


Őrség

Turisztikai információs portál és az Őrségi nemzeti park weboldala.
Ismerd meg az Őrség és a Vendvidék, a Vasi-hegyhát és a Rábavidék tájainak kultúráját!Arculattervezés

morfo - kísérleti zenei fesztivál

átalakulás, átlényegülés,különböző installációs elemek segítségével a tematikus helyszíneken egymásra fedőmegvilágított színes felületekkel, raszteres, áttört felületek átvilágításával, fényhatásokkal

A projektről bővebben


Logótervek

Kifejező, egyedi, kreatív.
A logó a cégek egyik legfontosabb kommunikációs eszköze, az arculat meghatározó eleme, amely segít a vállalkozás üzenetének a célcsoporthoz való eljuttatásában. 


Onart - Portál

Jegyértékesítő portál a modern művészetekre nyitott közönség számára. Az érdeklődők kedvükre szemezgethetnek az új hangzású koncertek, lenyűgöző színházi- és táncos előadások, valamint kortárs kiállítások között.

A projektről bővebben


Csomagolás tervek

Az izgalmas tipográfia, és a grafikai elemek kölcsönhatása. Csomagolás terveink készítésekor nem csak ezt tartjuk fontosnak, hanem a termék tulajdonságainak, a hozzá kapcsolt érzések, hangulatok megjelenítését is.9700 Szombathely,
Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu