Referenciák, minta oldalak, design tervek

Nem kész sablonokat, lehetőségeket kínálunk, hogy weboldala funkciók, képek, videók, színek, szövegek optimális kombinációjává váljon!Bemutató oldalak

Bitcaj

Ez a bemutató oldal, egy bicikliket árusító, és javító vállakozás számára készült. Az egész felületen végigvonuló monokróm színhasználat, pirossal kiegészítve jól tükrözik az üzlet hangulatát, vagány, friss életérzést sugall.


Múzeum

Ez a bemutató oldal egy klasszikus értékeket képviselő múzeumhoz készült. Elegáns színek, formák jellemzik a weboldalt. Ha Ön is hasonlót szeretne, keressen minket bátran!


Gitka

Vibráló színekkel teli, fiatalos oldal. amely a szépség világába kalauzol.


Kaland

Párhuzamosok, derékszögek? Nem kell mindennek elvágólag lenni! Ez a fiatalos, lendületes, természetközeli, érdekes formákkal játszó bemutató oldal kilép a megszokott formák világából.Ügyfél oldalak

Az Igali Önkormányzat, az Igali Gyógyfürdő és Termál Panzió weboldala

Fürdőváros, mely a legnagyobb vonzóerő a turisták számára. Nyugalom, pihenés, gyógyulás. A somogyi megyeszékhelytől, Kaposvártól 25 kilométerre, a lankás somogyi dombok és gazdag erdők ölelésében fekszik Igal.

A projektről bővebben


Veszprém Folk Fesztivál

Nép- és világzenei kavalkád, a néptánc  jeles napjai Veszprémben, Európa Kulturális Fővárosában - 2023. szeptember 15-17.


Badacsonyi Borvidék

 A felület színes és változatos témákkal, magazinos cikkekben, riportokban számol be a borvidéken lévő legfrissebb újdonságokról, a helyi eseményekről, ezáltal praktikus és hasznos információkkal látja el az olvasókat, és a borvidékre látogatókat. 


Őrség

Turisztikai információs portál és az Őrségi nemzeti park weboldala.
Ismerd meg az Őrség és a Vendvidék, a Vasi-hegyhát és a Rábavidék tájainak kultúráját!Arculattervezés

morfo - kísérleti zenei fesztivál

átalakulás, átlényegülés,különböző installációs elemek segítségével a tematikus helyszíneken egymásra fedőmegvilágított színes felületekkel, raszteres, áttört felületek átvilágításával, fényhatásokkal

A projektről bővebben


Logótervek

Kifejező, egyedi, kreatív.
A logó a cégek egyik legfontosabb kommunikációs eszköze, az arculat meghatározó eleme, amely segít a vállalkozás üzenetének a célcsoporthoz való eljuttatásában. 


Onart - Portál

Jegyértékesítő portál a modern művészetekre nyitott közönség számára. Az érdeklődők kedvükre szemezgethetnek az új hangzású koncertek, lenyűgöző színházi- és táncos előadások, valamint kortárs kiállítások között.

A projektről bővebben


Csomagolás tervek

Az izgalmas tipográfia, és a grafikai elemek kölcsönhatása. Csomagolás terveink készítésekor nem csak ezt tartjuk fontosnak, hanem a termék tulajdonságainak, a hozzá kapcsolt érzések, hangulatok megjelenítését is.9700 Szombathely,
Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu