Profi, költséghatékony weboldal készítés akár napokon belül!

Legyen a világháló az ön munkatársa! Használja ki az online jelenlét összes előnyét. KapcsolódjON a jövőre és mutatkozzon be a világ bármely pontján egyetlen kattintással!Hogyan dolgozunk?


Gyorsan betölt

Ön sem vár 5 másodpercnél többet, hogy elinduljon egy videó? Ügyfelei sem fognak!
Olyan megoldásokra törekszünk, amik megragadják a látogató figyelmét, de nem lassítják egy weboldal használatát.

Jól látható

A jó honlapon a látogató könnyen megtalálja, amit keres, tulajdonosa pedig eléri a kapcsolatfelvételt. Egy átlagos webfelhasználó nem néz meg 3 aloldanál többet, így a cél az, hogy a tartalmat jól struktúráljuk. "A kevesebb több!" elvét követjük.

Könnyen üzemeltethető

Legyen pár kattintás, és működjön!
Senki sem szeret programozó kódokat tanulni, folyton a beállításokkal bajlódni, idegen kifejezések és szakszavak között lavírozni. Magyar nyelvű kezelőfelületet fejlesztünk, aminek használatát pár óra alatt meg lehet tanulni.

Egyedi és megjegyezhető

Van, aki az egyediségre esküszik, van, aki mindig megújul és vannak, akik a klasszikus értékekben bíznak. A megjegyezhetőséghez néha elég egy jó embléma, egy frappáns szlogen, egy feltűnő szín vagy egyedi képi világ. Keressük meg együtt, hogy Ön mitől más!

Elősegíti az értékesítést / konverziót

Konverzió = minden olyan interakció, amit a weboldal tulajdonosa elvár egy honlap látogatójától. Konverzió lehet: hírlevél feliratkozás, webshop vásárlás, szállásfoglalás, jegyvásárlás, ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel stb.
Konverzió nélkül egy honlap mit sem ér.

A jó weboldal ismérvei!

 • Gyorsan betölt
 • Jól látható
 • Könnyen üzemeltethető
 • Egyedi és megjegyezhető
 • Elősegíti az értékesítést/konverziótMilyen honlapokat készítünk?

Válasszon minket, és emelkedjen ki a versenytársai közül, egy testreszabható, minőségi weboldallal! Amennyiben mellettünk dönt, gyorsan, költséghatékonyan juthat hozzá modern honlapjához. Az ajánlatkéréstől az oldal üzembehelyezéséig minden lépésben támogatást biztosítunk, ráadásul nálunk a weboldal elkészültével sem ér véget a közös munka. Szakképzett support csapatunk mindig rendelkezésére áll, oldalát folyamatosan karbantartjuk, sőt, ha igényli új tartalmakkal is frissítjük, akár hirdetéseket is készítünk.

Számos testreszabható funkciót kínálunk, melyek online felületének egyedi megjelenést biztosítanak. Rendszerünk moduláris felépítéssel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy honlapjainkat csak azokkal a modulokkal lássuk el, amelyre Önnek épp szüksége van. Ennek a rendszernek köszönhetően bármikor bővíthetők vagy szűkíthetők a lehetőségek az Ön kérésének megfelelően. Az elkészült honlapok így akár évek múltával is rugalmasan alkalmazkodhatnak a változásokhoz és elvárásaihoz.

Mi a sikert a fejlődésben látjuk! Éppen ezért ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan megújuló rendszereket készítünk, melyeknél mindig cél az egyszerű kezelhetőség és a gyors működtetés.

Mik azok a funkció modulok és miért fontosak?

A modul egy olyan egyedileg fejlesztett rendszer elem, ami egy konkrét funkció elvégzése céljából kerül a honlapba. A CityPage csapata több, mint 30 féle saját fejlesztésű modult használ. Büszkék vagyunk rá, hogy a nagyon egyszerű, például hírlevél felratkozástól az egészen komplex, egyedileg fejlesztett időpont foglaló, vagy éppen túra modulig rengeteg féle felhasználható beépíthető elem található CMS rendszerünkben.


 • Időpontfoglalás
 • Rendezvények
 • Szolgáltatók
 • Túrák
 • Főoldal szerkesztő
 • Listás oldalak

Időpontfoglalás

Kapacitástervezés? 24 órás foglalási lehetőség? Szeretné, ha foglalásai nem telefonon érkeznének? Mindezt egyben megtalálja Időpontfoglaló modulunkban!

Rendezvények

Szeretné vonzóvá tenni turisztikai attrakcióját? Mutassa meg, miért érdemes  ellátogatni Önökhöz! Rendezvények, ünnepek, események bemutatására válassza az Események modult!

Szolgáltatók

Látogatói szállásokat, gasztronómia helyiségeket, szolgáltatásokat keresnek? Szeretnék megismerni a környék látnivalóit? Segítené vendégeit, hogy a számukra legmegfelelőbb választási lehetőséget mutassa meg nekik keresési lehetőséggel és térképes megjelenítéssel? Válassza a Szolgáltatók modulunkat!

Túrák

Tervezett már kirándulást barátaival, családjával? A turisztika alappillére a Túrák modul, mely segítségével bemutathatja weboldalán a környék látnivalóit, túraútvonalait, illetve a túra útvonalakhoz kapcsolódó szállásokat, gasztronómiai lehetőségeket, szolgáltatásokat. Segítse látogatói döntését, merre is induljanak!

Főoldal szerkesztő

Szeretne minden évszakban, szezonban akár új főoldalt kialakítani? Nincsen akadálya! Akár időzítve megtervezheti már télen a tavaszi nyitó oldalát, mely időzítve vált át automatikusan amikor szeretné. A főoldali szerkesztő segítségével saját maga alakíthatja a tartalmat, de természetesen mi is a segítségére leszünk, ha szeretné!

Listás oldalak

Mit tudunk bemutatni a listás oldalak modullal? Szinte mindent!!! Legyen szó ajánlatokról, szolgáltatásokról, környékbeli látnivalókról, vagy akár termékekről, de a lehetőségek tárháza szinte végtelen. A tartalom megjelenítésére is számos lehetőség nyílik, hogy az oldal kialakításához alkalmazkodjon, vagy éppen kiemelje.CMS rendszerünk további moduljai

Statikus oldalak
HTML szerkesztő
Főoldal szerkesztő
Menü szerkesztő
Űrlapok
Adminisztrátorok
Nyelv kezelés

Hírek, cikkek
Felugró ablak
Munkatársak
Galéria
Szobafoglalás
Szobák
Időpontfoglalás

Vélemények
Banner
Listás oldalak
Étlap/Itallap
Dokumentumok
Heti menü
Rendezvények, események

Kapcsolat
Pályázati logók
Fejlécképek
Szabadszavas kereső
Szolgáltatók
Túrák
IframeEgyéb extra szolgáltatások

Egy sikeres honlap nem csak tökéletesen képviseli az Ön vállalkozását az online térben, de látogatókat vonz, kapcsolatfelvételre ösztönöz, azonnali vásárlásokat generál vagy más egyéb az Ön számára hasznos cél érdekében működik. Annak érdekében, hogy hatékonyan profitáljon honlapjából, olyan extra szolgáltatásokat is biztosít Önnek cégünk, mint az online marketing, a tartalomkészítés, az arculattervezés vagy közösségi média kampányok lebonyolítása. - Amennyiben ez a témakör részletesebben érdekli, kérem kattintson a tovább gombra!

Tovább olvalsom
Mennyi idő alatt készül el egy honlap?

Egy weboldal összeállításának ideje több tényezőtől is függ, ám ideális esetben akár egy hét alatt is elkészülhet.
Ideális eset, ha a termékleírások, képek rendelkezésre állnak, már van a cégnek saját arculata és nem szükséges teljesen egyedi funkciómodulokat fejleszteni, mert a meglévők is megfelelnek az elvárt célok teljesüléséhez.

Mennyibe kerül egy honlap?

Szolgáltatásaink árai minden esetben egyediek, mert minden ügyfél csak azért fizet, amit megrendel. Egy tejesen nulláról felépített weboldal alapára 150e Ft, azonban a megrendelt szolgáltatáscsomag tartalma és így az ára is a megrendelő igényei szerint változtatható.
Árbefolyásoló tényezők: modulok száma, egyedi fejlesztési igények, extra arculattervezés, marketingszolgáltatás, tartalomkészítés, stb. Csak igényfelmérést követően tervezünk szolgáltatáscsomagot és kalkulálunk árat.
Hogyan fogom tudni kezelni a honlapomat?


Alapfunkciók

A weboldal élesítése előtt minden esetben oktatást tartunk a honlap kezelőfelületének (backend) használatához. A bemutatóról online videófelvétel keszül, melyet a megrendelő megkap, így az később is visszanézhető és új kolléga betanítására is alkalmas.


Speciális beállítások

Amennyiben a weboldal használata során bármilyen kérés, kérdés merül fel, azt kollégaink igyekeznek gyorsan megoldalni. A használat során felmerülő új fejlesztési kéréseknek is eleget tudunk tenni.

Online tananyagok

Amennyiben a weboldal használata során bármilyen kérés, kérdés merül fel, azt kollégaink igyekeznek gyorsan megoldalni. A használat során felmerülő új fejlesztési kéréseknek is eleget tudunk tenni.
Választható online kurzusok:

- Hogyan, kinek, miről írjunk hírlevelet? MailChimp használata - 60 min
- Tartalomkészítés I. II. III. Szövegek, képek és videók - 3*45 min
- Mire jó a Google My Map? Hogyan szerkesszünk saját térképeket? - 30 min
- Szórólapok, plakátok egyszerűen, ha nincs grafikusunk - 60 min
- Teendők, mielőtt egyetlen forintot is elköltenénk hirdetésre! Kinek, mikor, hogyan, hol hirdessünk? - 2 * 60 min
- Céges Facebook oldal indítása - 60 min
- Google analytica – Mire jó, hogy használjam - 2*60 min
- Szerezzünk e-mail címeket legálisan! - 45 min
- Facebook/Instagram hirdetések összeállítás - 60 min
- Hozzunk létre Google Cégem oldalt! - 30 min

Hogy kezdjem?

Kérem kattintson az alábbi kapcsolatfelvétel gombra, ahol megírhatja nekünk cége tevékenységi körét és egy kis űrlapon bejelölheti, hogy milyen szolgáltatásaink érdekelnék. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek!

Halasi Károly

Partnership manager 
+36 30 509 4830
halasi.karoly@chrome.hu

9700 Szombathely,
Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu