Sikerünk titka kollégáink szakértelmében rejlik!

Mindenkinek kell egy jó csapat!
A miénk több mint 20 évnyi IT tapasztalattal áll Ön mögött, hogy támogassuk a fejlődésben!Rólunk

A Chrome-Soft kiemelkedő és a mai trendeknek megfelelő megoldásokat biztosít ügyfeleinek a turisztikai marketing, IT és a stratégiai márkatervezés területén. Az elmúlt több, mint 20 év során számos IT rendszert, turisztikai portált, CRM és kártyarendszert, okostelefon app-ot, arculatot, kiadványt, weboldalt és egyéb grafikai tervet készítettünk.

Cégünk legnagyobb értéke az évek során felhalmozódott hazai, nemzetközi kapcsolat- és tapasztalatrendszer, valamint know-how, amelynek helyi megoldásokba való integrációját és hazai viszonyokra történő adaptációját segítik elő a rendelkezésünkre álló, részben saját fejlesztésű informatikai rendszereink.

Filozófiánk

Filozófiánk a vevőközpontúság jegyében született, hiszünk abban, hogy vevőink egész folyamaton átívelő támogatása tesz minket eredményesebbé.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy széleskörű ismereteink és nemzetközi kitekintésen alapuló, kreatív és egyedi megoldásaink segítségével ügyfeleink számára a személyre szabható tartalmakat biztosítsunk.
A háttérben egy egész csapat dolgozik azon, hogy Önnek a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk. A valós igény megismerése érdekében több lépcsőben mérjük fel, hogy vállalkozása milyen területen érdekelt, milyen nehézségekkel küzd, melyik az a szektor, amelytől piaci potenciált, bevételnövekedést szeretne elérni, kik azok az ügyfelek, vendégek, akiket szeretne elérni, és mindehhez milyen eszközökkel rendelkezik.

Ahhoz, hogy egy honlap elérje célját, UX/UI szakemberek összehangolt munkája biztosítja, hogy a weboldal minden eleme ott és úgy jelenjen meg, ahol a leghatékonyabb elérést eredményezheti. Mind frontend (publikus felület) és backend (adminisztrációs felület) területen szem előtt tartjuk a szoftver ergonómiai alapelveit.

Felkészült, többéves tapasztalattal rendelkező support csapat segíti az ügyfeleket.

A folyamatosan stabil és elérhető szolgáltatás érdekében a legmodernebb szerverpark megoldással dolgozunk. Megbízhatóságát bizonyítja, hogy a Google is ezt használja. Ha egy szerver üzemzavar miatt kiesne, azonnal egy másik lép a helyébe, így a kiszolgálás mindig zavartalan és gyors lehet.

Az ön weboldalának adatai biztonságban lesznek. A rendszer mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli az adatokat, különös figyelmet szentelve a biztonságra.
Ők már minket választottak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
További termékeink


CityPay

A CityPay egy jegyértékesítő szoftvercsomag, amely nemcsak mindenben megfelel az NTAK előírásainak, de további lehetőségeket kínál Önnek, hogy attrakciója egyszerűen, gyorsan, digitálisan fejlődjön.
- munkaidőt takarít meg
- csökkenti munkatársai terheit
- automatizálja és leegyszerűsíti a folyamatokat
- online és helyszíni jegyértékesítés

 Tovább a CityPay oldalára

Dormitory

A Chrome-Soft Kft. olyan komplex és moduláris megoldást nyújt a távolról érkező vagy külföldi munkaerőt foglalkoztató vállalatoknak illetve munkaerő-közvetítéssel foglalkozó cégeknek, amelynek segítségével az adómentes juttatásként nyújtható munkásszálláson történő elhelyezés teljes adminisztrációja megvalósítható: akár a szerződéskötéstől, egészen az elszámolási folyamatok támogatásáig.

 Tovább a Dromitory oldalára9700 Szombathely,
Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu