Sikerünk titka kollégáink szakértelmében rejlik!

Mindenkinek kell egy jó csapat!
A miénk több mint 20 évnyi IT tapasztalattal áll Ön mögött, hogy támogassuk a fejlődésben!Rólunk

A Chrome-Soft kiemelkedő és a mai trendeknek megfelelő megoldásokat biztosít ügyfeleinek a turisztikai marketing, IT és a stratégiai márkatervezés területén. Az elmúlt több, mint 20 év során számos IT rendszert, turisztikai portált, CRM és kártyarendszert, okostelefon app-ot, arculatot, kiadványt, weboldalt és egyéb grafikai tervet készítettünk.

Cégünk legnagyobb értéke az évek során felhalmozódott hazai, nemzetközi kapcsolat- és tapasztalatrendszer, valamint know-how, amelynek helyi megoldásokba való integrációját és hazai viszonyokra történő adaptációját segítik elő a rendelkezésünkre álló, részben saját fejlesztésű informatikai rendszereink.

Filozófiánk

Filozófiánk a vevőközpontúság jegyében született, hiszünk abban, hogy vevőink egész folyamaton átívelő támogatása tesz minket eredményesebbé.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy széleskörű ismereteink és nemzetközi kitekintésen alapuló, kreatív és egyedi megoldásaink segítségével ügyfeleink számára a személyre szabható tartalmakat biztosítsunk.
A háttérben egy egész csapat dolgozik azon, hogy Önnek a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk. A valós igény megismerése érdekében több lépcsőben mérjük fel, hogy vállalkozása milyen területen érdekelt, milyen nehézségekkel küzd, melyik az a szektor, amelytől piaci potenciált, bevételnövekedést szeretne elérni, kik azok az ügyfelek, vendégek, akiket szeretne elérni, és mindehhez milyen eszközökkel rendelkezik.

Ahhoz, hogy egy honlap elérje célját, UX/UI szakemberek összehangolt munkája biztosítja, hogy a weboldal minden eleme ott és úgy jelenjen meg, ahol a leghatékonyabb elérést eredményezheti. Mind frontend (publikus felület) és backend (adminisztrációs felület) területen szem előtt tartjuk a szoftver ergonómiai alapelveit.

Felkészült, többéves tapasztalattal rendelkező support csapat segíti az ügyfeleket.

A folyamatosan stabil és elérhető szolgáltatás érdekében a legmodernebb szerverpark megoldással dolgozunk. Megbízhatóságát bizonyítja, hogy a Google is ezt használja. Ha egy szerver üzemzavar miatt kiesne, azonnal egy másik lép a helyébe, így a kiszolgálás mindig zavartalan és gyors lehet.

Az ön weboldalának adatai biztonságban lesznek. A rendszer mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli az adatokat, különös figyelmet szentelve a biztonságra.
Ők már minket választottak
További termékeink


CityPay

A CityPay egy jegyértékesítő szoftvercsomag, amely nemcsak mindenben megfelel az NTAK előírásainak, de további lehetőségeket kínál Önnek, hogy attrakciója egyszerűen, gyorsan, digitálisan fejlődjön.
- munkaidőt takarít meg
- csökkenti munkatársai terheit
- automatizálja és leegyszerűsíti a folyamatokat
- online és helyszíni jegyértékesítés

 Tovább a CityPay oldalára

Dormitory

A Chrome-Soft Kft. olyan komplex és moduláris megoldást nyújt a távolról érkező vagy külföldi munkaerőt foglalkoztató vállalatoknak illetve munkaerő-közvetítéssel foglalkozó cégeknek, amelynek segítségével az adómentes juttatásként nyújtható munkásszálláson történő elhelyezés teljes adminisztrációja megvalósítható: akár a szerződéskötéstől, egészen az elszámolási folyamatok támogatásáig.

 Tovább a Dromitory oldalára9700 Szombathely,
Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu