Hogyan szeretnénk mindezt elérni? 

A háttérben egy egész csapat dolgozik azon, hogy Önnek a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk.

A valós igény megismerése érdekében több lépcsőben mérjük fel, hogy vállalkozása milyen területen érdekelt, milyen nehézségekkel küzd, melyik az a szektor, amelytől piaci potenciált, bevételnövekedést szeretne elérni, kik azok az ügyfelek, vendégek, akiket szeretne elérni, és mindehhez milyen eszközökkel rendelkezik. 

A felépítés, megjelenés tervezése során mindezeket figyelembe véve alakítjuk ki weboldalát úgy, hogy segítse az Ön által kitűzött célok elérését. 

Ahhoz, hogy egy honlap elérje célját, UX/UI szakemberek összehangolt munkája biztosítja, hogy a weboldal minden eleme ott és úgy jelenjen meg, ahol a leghatékonyabb elérést eredményezheti. 


Mind frontend (publikus felület) és backend (adminisztrációs felület) területen szem előtt tartjuk a szoftver ergonómiai alapelveit.

Fontos, hogy mindezt az oldal elkészülte után is naprakészen tudja tartani a adminisztrációs felület segítségével, amelyet szinte teljeskörűen menedzselhet. Ahhoz, hogy otthonosan mozogjon az adminisztrációs platformon, oktatást tartunk az oldal átadásakor. A későbbiek során sem engedjük el a kezét, hiszen Support csapatunk folyamatosan rendelkezésére áll, amennyiben kérdése, problémája lenne. 

Egy weboldal akkor éri el a célját, ha folyamatosan követi és a alkalmazkodik a vállalkozás fejlődéséhez, az ügyfélkör változásához, alakulásához. Az általunk kínált megoldás moduláris rendszere mindezt könnyedén lehetővé teszi.  


Kimagasló partner támogatás

Felkészült, többéves tapasztalattal rendelkező support csapat segíti az ügyfeleket. A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központtal való együttműködésben szerzett 4 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy nem csak technikai segítséget nyújtunk, hanem teljes körű felhasználói támogatást is biztosítunk.

Felhasználói Jogosultságkezelés

Lehetőség van felhasználók létrehozására különböző jogosultságokkal, hogy mindenki olyan felületet lásson, ami a munkájához szükséges. Nem csak modul, de funkció szinten is meghatározhatjuk egy adott felhasználó lehetőségeit az adminisztrációs felületen. Szabja teljesen igényeire adminisztrátorai hozzáférését!

Statisztika és analitika

Ismerje meg weboldalának látogatóit a Google Ads lehetőségeit kiaknázva! Hányan látogatják honlapját, mennyire hűségesek, hány oldalt tekintenek meg és mennyi időt töltenek ott a látogatásuk során? Vagy érdekli, hogy hányan hagyták el a weboldalát a belépésük után rögtön, jelezve Önnek, hogy hányan nem azt kapták, mint amire számítottak? Esetleg arra kíváncsi, hogy a látogatói milyen internetes csatornákon, forrásokon keresztül jutottak el az Ön weboldalára? 

Mekkora a keresőkből, a különböző hirdetésekből, bannerekből, illetve partneroldalakról érkezők aránya? Segítségével azt is megtudhatja, hogy a különböző forrásokból érkező látogatók mennyire viselkednek különbözőképpen (hány oldalt tekintenek meg, mennyi időt töltenek az oldalakon, stb.). Így a jelentés átfogó képet nyújt Önnek arról, hogy mely marketing kampányokra érdemes céloznia. Statisztikai eredményeinket a Citypage rendszerünkkel is összeköttetésben álló Google Ads segítségével szolgáltatjuk.

Dedikált szerverpark 

A folyamatosan stabil és elérhető szolgáltatás érdekében a legmodernebb szerverpark megoldással dolgozunk. Megbízhatóságát bizonyítja, hogy a Google is ezt használja. Ha egy szerver üzemzavar miatt kiesne, azonnal egy másik lép a helyébe, így a kiszolgálás mindig zavartalan és gyors lehet.

Adatbiztonság

Az ön weboldalának adatai biztonságban lesznek. A rendszer mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli az adatokat, különös figyelmet szentelve a biztonságra. Számos védelmi rendszert beépítettünk az adatvesztés ellen. A Citypage weboldalakról napi, heti, havi mentés készül.

9700 Szombathely,
 Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu