A rugalmasság és hatékonyság kulcsa - Moduláris weboldalak

A modul egy weboldal esetében egy önálló egység, amely specifikus funkciót vagy szolgáltatást valósít meg. Úgy fejlesztjük őket, hogy integrálhatók legyenek különböző weboldalakhoz de akár önállóan is működhessenek.

Miért érdemes modulokat alkalmazni?


A moduláris felépítésű weboldalak lehetővé teszik a gyors és hatékony fejlesztést, könnyen bővíthetők és igény szerint testreszabhatók. Mindez a mostani felgyorsult világban hatalmas versenyelőnyt jelenthet, hiszen gyorsan alkalmazkodni az új igényekhez már nem csak lehetőség, hanem elvárás is. 

Kulcsfontosságú előnyök a megrendelők szemszögéből:



A CityPage legkedveltebb moduljai



Galéria

Képek, videók megjelenítésére és kezelésére szolgál. Általában a képek vagy videók listáját, részletes nézetét és egyéb funkciókat tartalmaz.


Események

Lehetővé teszi az események vagy programok megjelenítését és kezelését a weboldalon. Tartalmazhatja az események dátumát, helyszínét, részletes leírását, képeket és egyéb releváns információkat. A látogatók áttekinthetik az események listáját, keresést végezhetnek vagy akár regisztrálhatnak is az adott programokra.


Kapcsolat

Ezzel a funkcióval látogatók kapcsolatba léphetnek a weboldal tulajdonosával. Elérhetőségi adatokból, kapcsolatfelvételi űrlapból, munkatársak bemutatásából és egyéb releváns információkból áll össze.


Túra

Ezzel a modullal a látogatók böngészhetik a kínált túrák listáját, megtekinthetik a túrák részletes leírását és akár jelentkezhetnek is. Leggyakrabban a túrák nevét, leírását, útvonalát,  időtartamát, nehézségi szintjét, árait és egyéb releváns információkat lehet bele feltölteni.


Szolgáltatók

Amennyiben szolgáltatókat, szállásadókat, éttermeket, látnivalókat vagy vállalkozásokat szeretnénk listázni az oldalon, ezzel a modullal könnyen kereshetővé tehetjük őket a látogatók számára. Általában a  szolgáltató nevét, elérhetőségi adatait, szolgáltatásait, értékeléseit és egyéb releváns információkat tartalmazza.


Időpontfoglalás

Segítségével a látogatók online időpontot foglalhatnak a weboldalon. További funkciókat is tartalmazhat,választhatunk a szolgáltatások és lehetőségek közül, megadhatjuk a helyszíni regisztrációhoz szükséges adatokat, így meggyorsítva az adminisztrációt. Emlékeztetőt küld a rendszer a felhasználó számára, így megkönnyítve a szolgáltató és a felhasználó életét is.



Ha kíváncsivá tettük, hogy hogyan segíthetünk Önnek egy hatékony és modern weboldal létrehozásában, forduljon hozzánk bizalommal!

 Forduljon hozzánk bizalommal!



9700 Szombathely,
Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu