Ha az idő pénz, akkor az időgazdálkodás a legjobb üzlet!

Az idő mindenki számára érték, ezért általában arra törekszünk, hogy minél kevesebbet vesztegessünk el belőle. Igyekszünk gyorsan, hatékonyan, lehetőleg ütemezetten működni, miközben próbáljuk elkerülni, hogy feleslegesen kelljen például várakoznuk. Ilyen időgazdálkodást segítő rendszer például az időpont foglaló szolgáltatás, ami kényelmünk érdekében manapság már online is rendelkezésre áll.

Egy online időpontfoglaló modul segítségével otthonról, kényelmesen, amikor épp időnk engedi foglalhatunk időpontot kerékcserére, a fodrászhoz, a háziorvosunkhoz vagy akár egy hivatalba.

Ez az alkalmazás természetesen a szolgáltatónak is előnyös, hiszen dinamikusan tudja kezelni az időpontokat, ütemezheti a munkát, hatékonyabban oszthatja be a munkaerőt, csökkentheti a várakozással járó konfliktusokat, javíthatja az ügyfélélményt és növelheti a foglalási lehetőségeket, ami hozzájárulhat cége sikeréhez.


Íme néhány konkrétum, hogy miért lehet hasznos egy online időpontfoglaló alkalmazás, ha mi vagyunk a szolgáltató!


Hatékony időgazdálkodás: 

Az időpontfoglaló modul automatikusan segít átláthatóvá tenni a foglalásokat. Segítségével csökkenthető vagy teljesen el is hagyható a telefonon és e-mailben történő időpontfoglalás, így tehermentesíthetők a kollégák, kevesebb lesz az adminisztráció.

0-24: 

A weboldalon keresztül az ügyfelek bármikor foglalhatnak időpontot, akár éjszaka, hétvégén vagy ünnepnapokon is. Ez lehetővé teszi az üzemeltető számára, hogy növelje az elérhetőséget, ami felhasználói oldalról kényelmi szempont, és elégedettség növelő tényező.

Automatizált emlékeztetők: 

A modul lehetőséget biztosít automatikus emlékeztetők küldésére az ügyfeleknek, a foglalt időpontok előtt. Ezáltal csökkenthető az elfelejtett időpontok aránya.


Felhasználói adatok gyűjtése: 

Az időpontfoglaló modul lehetőséget nyújt ügyféladatok gyűjtésére és nyomonkövetésére, ami segíthet az ügyfélkapcsolatok építésében és a marketingtevékenységek célzásában.

Könnyű átütemezés és felügyelet:

Az üzemeltető az adminisztrációs felületen  módosíthatja az ütemezést, kezelheti a foglalások felügyeletét, törölhet, változtathat.

Növekvő bevétel: 

Az időpontfoglaló modulok egyik legnagyobb előnye, hogy "vásárlóit" arányosan tudja időben elosztani, ezért hatékonyabban tud több embert kiszolgálni. Optimalizálva a kapacitás kihasználást növelhető az eredményesség. Leegyszerűsítve, a vendégek a foglalási rendszer segítségével olyan időpontokba terelhetők át, amik korábban kihasználatlanok voltak, azokkal szemben, ahol eddig túl sokan várakoztak egyszerre.


 ÉRdekel az online időpontfoglaló modul!



Miért jó az online időpontfoglalás, ha mi vagyunk a felhasználók?


Jobb felhasználói élmény: 

A bármikor, bárhonnét intézhető, könnyű és gyors foglalási lehetőség, az emlékeztető és a tényleges várakozás, sorban állás áthidalása, mindannyiunkat elégedttséggel tölt el, javítja az adott cégről kialakított véleményünket.

Személyes konfliktusok csökkentése: 

Ezzel az online megoldással elkerülhető a személyesen vagy telefonon egyeztetett foglalás, ami van, hogy nehézségekkel, konfliktusokkal jár.

Azonnali foglalási lehetőség: 

Mivel valós időben láthatók az elérhető időpontok, így azok azonnal le is foglalhatók. A foglalás egyből aktiválódik, nincs várakozás a visszaigazolásra.


Bővített információk: 

Az időpontfoglaló modul gyakran tartalmazza az adott szolgáltatások leírását, árait és egyéb releváns információkat, így részletes tájékoztatás áll rendelkezésre a foglaláshoz, ami nyugodtan, akár többször is elolvasható, áttekinthető, visszakereshető.


Emlékeztetők és visszaigazolások: 

Foglalás után az automatikus emlékeztető és visszaigazolás segítheti, hogy ne felejtsük el az időpontot, és megerősítse a foglalásunkat.

Átláthatóság és rugalmasság: 

Több tényező is számít a foglalásnál? Az időpontfoglaló modul általában lehetőséget biztosít az időpontok keresésére és szűrésére különböző kritériumok alapján, például dátum, időpont vagy szolgáltatás, így könnyen megtalálható a számunkra legmegfelelőbb lehetőség.


Tudtad?


Két olyan szolgáltatási kör, ahol ma már szinte alapelvárás az online időpontfoglaló alkalmazása: az orvosi ellátás és az edzőtermek.  Minden szolgáltatásnak megvannak a sajátosságai, amik egyedi megoldásokat kívánnak.


Orvosok esetében:

● Az időpontfoglaló modul gyakran rendelők, klinikák vagy egyéb egészségügyi intézmények weboldalaira van beépítve, ahol természetesen több tényező alapján lehet időpontot foglalni.
● Fontos, hogy a rendszer lehetőséget biztosítson a rendelési időszakok és a foglalási intervallumok testreszabására, a konzultációk, vizsgálatok, kezelések megkülönböztetésére, valamint az esetleges sürgősségi esetek kezelésére.

Edzőtermek esetében:

● Az edzőtermeknél az időpontfoglaló modul a csoportos órák, személyi
edzések vagy más tevékenységek foglalásait segítheti.

● Esetükben fontos, hogy a modul támogassa a csoportos órákhoz való korlátozott csatlakozást, a helyfoglalást egyes edzőgépekhez, valamint a személyi edzések időpontjainak lefoglalását.
● Ezekhez a szolgáltatásokhoz gyakran társulnak az edzéstervvel és a táplálkozási tanácsadással kapcsolatos funkciók is.


A konkrét igények és funkciók azonban minden szolgáltató esetén egyediek. A Citypage rendszerben megtalálható időpontfoglaló modul, elegendően nagy szabadságot ad az üzemeltetők számára, hogy a számukra a leghatékonyabb módon építsék fel online időpontfoglalójukat.


 Érdekel az Online időpontfoglaló modul!

9700 Szombathely,
Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu