Mennyivel több lehetőséget rejt magában, ha közvetlenül a szállás saját weboldalán foglalja le szállását?

Az online szállásfoglalásnak a szállásadók és a vendégek számára is számos előnye van, különösen, ha a foglalásokat közvetlenül a szállás weboldalán keresztül lehet végrehajtani.

Milyen versenyelőnyhöz jutok, ha a foglalást nem külső portál oldalakon teszik meg a vendégeim?


Azonnali elérhetőség

Az online foglalási lehetőség lehetővé teszi a vendégek számára, hogy azonnal lefoglalják a szállást, amikor megtalálják az érdekesebb ajánlatokat vagy döntenek a dátumokról. Ez növeli az elérhetőséget és segít elkerülni a potenciális üresedést. 

Speciális ajánlatok és promóciók

A szállásadók könnyebben és hatékonyabban kínálhatnak speciális ajánlatokat, csomagokat és promóciókat a vendégek számára, növelve ezzel az érdeklődést és a foglalások számát.
 

Rugalmasság és testreszabhatóság

A szállásadók nagyobb rugalmasságot élvezhetnek a foglalások kezelésében. Könnyebben testreszabhatják az ajánlataikat, kezelhetik a szobatípusokat és szolgáltatásokat, valamint azonnal alkalmazkodhatnak az aktuális kereslethez.

Nincsen jutalék!

 A közvetlen foglalások általában nem vonnak jutalékot maguk után, mint a harmadik fél foglalási platformokon történő foglalások esetén. Ez növeli a szállások bevételét.

Direkt kapcsolat a vendégekkel

Az online foglalás lehetősége közvetlen kapcsolatot biztosít a szállás és a vendégek között. Ez lehetővé teszi a szállásadók számára, hogy közvetlenül kommunikáljanak a vendégekkel, megválaszolják kérdéseiket és biztosítsák számukra a szükséges információkat. Bizalmat építsenek!

Vendégadatok kezelése

A közvetlen foglalások során a szállásadók könnyebben kezelhetik a vendégadatokat. Ez segíti az ügyfélorientált szolgáltatások nyújtását és a vendégkapcsolatok építését.


9700 Szombathely,
Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu