Rólunk

A Chrome-Soft kiemelkedő és a mai trendeknek megfelelő megoldásokat biztosít ügyfeleinek a turisztikai marketing, IT és a stratégiai márkatervezés területén. Az elmúlt több, mint 20 év során számos IT rendszert, turisztikai portált, CRM és kártyarendszert, okostelefon app-ot, arculatot, kiadványt, weboldalt és egyéb grafikai tervet készítettünk.

 Cégünk legnagyobb értéke az évek során felhalmozódott hazai, nemzetközi kapcsolat- és tapasztalatrendszer, valamint know-how, amelynek helyi megoldásokba való integrációját és hazai viszonyokra történő adaptációját segítik elő a rendelkezésünkre álló, részben saját fejlesztésű informatikai rendszereink.

 Professzionális programozói csapatunkkal, Enterprise divíziónkban 17 fővel fejlesztünk és üzemeltetünk szoftvereket, többek között a Yettel, a Vodafone, az Auchan, a TDK, és az ELTE megbízásából.Filozófiánk

Filozófiánk a vevőközpontúság jegyében született, hiszünk abban, hogy vevőink egész folyamaton átívelő támogatása tesz minket eredményesebbé.

 

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy széleskörű ismereteink és nemzetközi kitekintésen alapuló, kreatív és egyedi megoldásaink segítségével ügyfeleink számára a személyre szabható tartalmakat biztosítsunk.  


9700 Szombathely,
 Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu