CityPage a sokoldalú egyéniség

Napjainkban az online jelenlét kiaknázhatatlan lehetőségeket kínál, legyen szó cégbemutatóról, turisztikai, szolgáltatás központú weboldalról, segítségével még több emberhez juthat el, akik örömmel veszik igénybe szolgáltatását!

Válasszon minket, és emelkedjen ki a versenytársai közül, egy testreszabható, minőségi weboldallal! Amennyiben mellettünk dönt, gyorsan, költséghatékonyan juthat hozzá modern honlapjához. Az ajánlatkéréstől az oldal üzembehelyezéséig minden lépésben támogatást biztosítunk, legyen szó igényfelmérésről vagy a design megtervezéséről, hogy a végeredmény tökéletesen megfeleljen az elvárásainak.

Nálunk a weboldal elkészültével sem ér véget a közös munka: szakképzett support csapatunk mindig rendelkezésére áll, oldalát folyamatosan karbantartjuk, és új tartalmakkal is frissítjük azt, amennyiben igény van rá.


Hogyan tesszük mindezt lehetővé?

Számos testreszabható funkciót kínálunk, melyek online felületének egyedi megjelenést és felépítést biztosítanak. Rendszerünk moduláris felépítéssel rendelkezik, ami lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy honlapjaikat csak azokkal a modulokkal lássák el, amelyek valóban szükségesek számukra, így a későbbiekben könnyen hozzáadhatjuk vagy eltávolíthatjuk őket partnerünk kérésére. Az elkészült honlapok szerkeszthetőek maradnak a jövőben is, így rugalmasan alkalmazkodhatnak az esetleges változásokhoz és igényekhez.

Mi a sikert a fejlődésben látjuk, éppen ezért szakembereink, ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük rendszerünket, hogy az minél jobban és egyszerűbben kezelhető legyen.

Célunk, hogy olyan megoldást biztosítsunk, ami teljes mértékben a felhasználók igényeihez igazodik. Amennyiben mégis kérdése merülne fel, ügyfélszolgálati munkatársaink szívesen segítenek a megoldásában.Szolgáltatásunk előnyei


Személyre / cégre szabott megoldások

Tapasztalataink alapján, a hatékony működéshez nélkülözhetetlenek az testreszabható megoldások és rendszerek. A CityPage pont ebben erős, hiszen számos funkció pillanatok alatt az ön igényei szerint alakítható


Egy jó weboldalnak nem kell drágának is lenni

A CityPage nem csupán az erőforrásait, de a pénztárcáját is kíméli. Költséghatékony megoldást kínál a weboldal szerkesztésre.


Akár már holnap megvalósíthatja terveit!

Nincsenek távoli határidők! A CityPage segít akár már holnap megvalósítani álmait, ráadásul elképesztően jó áron!


Ismerjük meg egymást a Demo rendszeren keresztül

Kötöttségek nélküli rendszerhasználat? Hiszünk a sikerben, ezért örömmel bemutatjuk önnek ingyenes demo felületen rendszerünk működését!


A holnap tervei már ma készen állnak!

Tartsa fent látogatói érdeklődését a dinamikusan és szezonálisan alakítható fejleszthető főoldallal és menürendszerrel!


Dinamikus adminisztrációs
rendszer

Az adminisztrációs felületen könnyen és hatékonyan hozhatja létre és módosíthatja a weboldal tartalmát, felépítését és menürendszerét is akár!


Érje el ügyfeleit az ország
határain túl is!

A nyelvi akadályok végleg megszűnnek a CityPage-gel! Kezeljen többféle nyelvi mutációt, hogy attrakciója az ország határain túl is sikert arathasson!


Velünk csak azért fizet,
amit használ!

Szerintünk a sikeres közös munkát meg kell becsülni, ezért átlátható árkalkulációt kínálunk, rejtett költségek nélkül. Az elsődleges célunk, hogy sikerének részese lehessünk!


Segítőkész, felkészült
ügyfélszolgálat

Kérdése van?
Kiemelkedő, aktív support támogatást nyújtunk! Sokoldalúan képzett és segítőkész ügyfélszolgálatunk a rendelkezésére áll, hogy a munka egy pillanatra se álljon meg!


Felkeltettük érdeklődését?

Úgy érzi megtalálta amit keres? Amennyiben ön is úgy gondolja, hogy a CityPage a válasz a felmerült kérdéseire, nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy töltse ki kérdőívünket weboldalára vonatkozóan, hogy kollégáink már felkészülve keressék meg önt!9700 Szombathely,
 Semmelweis Ignác u. 2. • +36 30 883 5643 • sales@chrome.hu